Telefoon
053 430 69 44
 • Home
 • Drukwerk op maat

Drukwerk op maat

Drukwerk op maat via NetzoDruk Online
Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct eigen drukwerk bestellen, in slechts enkele muisklikken. U hoeft hiervoor slechts uw persoonsgegevens en productspecificaties in te vullen, en een drukklaar bestand aan te leveren. U hebt uw gehele offerteaanvraag zelf in de hand en bespaart hierdoor veel tijd en kosten. Soms is het echter zo dat een drukwerkopdracht zo gedetailleerd of speciaal is dat dit niet via een online bestelapplicatie kán. Op deze momenten wil u graag liever persoonlijk, ‘offline’ contact met een expert. En ook dat is mogelijk bij NetzoDruk Online.

NetzoDruk en NetzoDrukonline: twee handen op één buik
NetzoDruk Online is de volledig gedigitaliseerde zijtak van NetzoDruk. Er bestaat een nauwe samenwerking tussen ‘online’ en ‘offline’. Naast het online bestellen van drukwerk blijft het voor iedereen mogelijk om drukwerk op maat te laten maken en ‘live’ advies in te winnen bij NetzoDruk. In deze combinatie zit onze grote kracht ten opzichte van andere (online) drukkerijen.

Neem contact met ons op
Wilt u graag direct contact met iemand van NetzoDruk? Hieronder vindt u een overzicht met onze locaties en bijbehorende contactgegevens. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee richting het perfecte eindproduct. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op.

LocatieTelefoonE-mailadres
Enschede 053 - 430 69 44 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gorinchem 0183 - 626 215 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groningen 050 - 525 22 03 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanhef
Invalid Input

Uw naam*
Vul alstublieft uw naam in.

Bedrijfsnaam

E-mailadres*
Voer alstublieft een geldig e-mailadres in.

Adres
Voer uw straat en huisnummer in

Postcode
Voer uw postcode in

Woonplaats
Voer uw woonplaats in

Telefoon
Invalid Input

Productgroep*
Invalid Input

Specificeer anders
Invalid Input

Oplage*
Geef het aantal te drukken exemplaren aan.

Beschrijving

 • Yordie Klönne

  Yordie Klönne (Orderbegeleider)

  is veelzijdig inzetbaar. Nadat hij jarenlang de prepress verzorgd heeft, is hij nu orderbegeleider. Zijn brede kennis komt hem daarbij goed van pas. Yordie is onze grootste FC Twente fan en voetbalt in zijn vrije tijd ook graag.

 • Manon Tip

  Manon Tip (Orderbegeleider)

  is het ideale aanspreekpunt door haar jarenlange ervaring. Zij weet complexe aanvragen tot opdrachten te maken die tot ieders tevredenheid gerealiseerd worden. Van offertes maken tot debiteurenbeheer, haar parttime dagen zijn goed gevuld. Manon woont samen en heeft een dochter.