Telefoon
053 430 69 44

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Binnen NetzoDruk Online is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijk thema. Niet omdat ‘groen’ tegenwoordig hip is, maar omdat wij het zelf erg belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin wij werken. Waar mogelijk kiezen we voor producten, grondstoffen en vervoersmethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier leveren we niet alleen druktechnisch mooie producten af, maar ook producten die mooi zijn voor het milieu. Zo drukken we nagenoeg alle orders op FSC gecertificeerd papier.

Ook werkomstandigheden zijn belangrijk
NetzoDruk Online hecht hoge waarde aan een veilige en prettige werkomgeving voor haar werknemers. Wij dragen graag bij aan de motivatie en werkplezier van onze mensen. Hierdoor kunnen wij altijd rekenen op een energiek en enthousiast team dat ieder drukwerkvraagstuk met plezier aanpakt. Ook dat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Teruggeven aan de maatschappij
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor NetzoDruk Online ook dat wij ons steentje bijdragen aan mens en maatschappij. Dit doen wij onder andere door sponsoring. Want naast oog voor onze medewerkers en het milieu, hebben wij ook oog voor mensen die het wat minder hebben. Lees meer over onze sponsoring door op de betreffende pagina te klikken.

  • Yordie Klönne

    Yordie Klönne (Orderbegeleider)

    is veelzijdig inzetbaar. Nadat hij jarenlang de prepress verzorgd heeft, is hij nu orderbegeleider. Zijn brede kennis komt hem daarbij goed van pas. Yordie is onze grootste FC Twente fan en voetbalt in zijn vrije tijd ook graag.

  • Manon Tip

    Manon Tip (Orderbegeleider)

    is het ideale aanspreekpunt door haar jarenlange ervaring. Zij weet complexe aanvragen tot opdrachten te maken die tot ieders tevredenheid gerealiseerd worden. Van offertes maken tot debiteurenbeheer, haar parttime dagen zijn goed gevuld. Manon woont samen en heeft een dochter.