Telefoon
053 430 69 44

Over ons

Waar het allemaal begon

In 1978 zette Ipskamp Sr. de eerste stappen in de drukwerk wereld. Met vernieuwde machines werd er sneller gedrukt en was de kwaliteit beter. Daarnaast heeft Ipskamp Sr. als drukwerkpionier als eerste drukker in Nederland proefschriften in massa kunnen produceren. Het bedrijf is inmiddels in handen van de Gebroeders Ipskamp, Henry en Jeroen Ipskamp. Henry maakte het proces vanaf de kinderschoenen mee hij zorgde voor een vernieuwende aanpak in marketing en klantbeleving. Na de intrede van Jeroen werden de bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Zo is de drukker uitgegroeid naar een gevestigde naam.

 

Oprichting van Netzodruk

In 2005 richtten de Gebroeders Ipskamp Netzodruk op, daar werden er kansen van innovatie gezien. Vanaf 2005 konden klanten voorzien worden van drukwerk met de snelheid van een copyprint, maar de kwaliteit van een drukpers. Innovatief en als eerste in Nederland, net als Senior Ipskamp. Anno 2015 zijn de Gebroeders Ipskamp bezig met de uitbreiding van Boekenbrochures.nl en Drukhetnu.nl. Dit zijn de twee online labels die vallen onder de overkoepelende naam Netzodruk. Ook hier zijn de Gebroeders Ipskamp vernieuwend, want BoekenBrochures is het nieuwste label waarin de focus geheel op boeken, proefschriften en brochures wordt gelegd. Met de gedrevenheid, kennis en het vakmanschap van de twee broers, kan de hoogste kwaliteit en de beste prijs- kwaliteitsverhouding worden gegarandeerd.

Met drie vestigingen in Nederland is Netzodruk al 10 jaar een begrip. Snelle levertijden, topkwaliteit en uitstekende service doordat de productie in eigen huis is.

 

Innoveren anno 2016

Ook wat betreft de omslag en binding blijven 'vernieuwen en innoveren' de toverwoorden. Met het nieuwste assortiment is de mogelijkheid om boeken met een linnen omslag volledig full-color te bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 053 430 69 44.

 

Ontzorgen bij belangrijke keuzes!

De jarenlange ervaring van de Gebroeders Ipskamp wordt overgedragen op de enthousiaste medewerkers van Netzodruk. Hierdoor kunnen alle medewerkers u voorzien van advies op maat en kunnen zij u ontzorgen wanneer u van plan bent om uw boeken of brochures te laten drukken. Op de werkvloer is ontzettend veel know-how, om samen met u een passende oplossing te vinden voor uw uitgave. Doordat wij producties in eigen huis houden, kunnen we een constante kwaliteit tegen een scherpe prijs garanderen, wat ons een betrouwbare partner maakt voor uw boeken brochures. Heeft u hulp nodig bij het vormgeven van uw boek, proefschrift of brochure? Onze vormgevingsafdeling neemt graag de tijd voor u. Neem daarvoor contact op met Eefje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Productie in eigen huis

Netzodruk heeft de beschikking over 4 HP Indigo digitale drukpersen en verschillende vijfkleuren Komori persen in midden- en grootformaat die verspreid zijn door heel Nederland. Wij kunnen hierdoor een constante kwaliteitsbeheersing op ons drukwerk garanderen. Daarnaast is er de beschikking over een breed machinepark met nabewerkingapparatuur. Dit biedt ons de mogelijkheid om u een grote verscheidenheid aan bindoplossingen aan te bieden voor zowel uw hardcover als softcover boeken.

 

Contact

Onze medewerkers zitten elke werkdag van 08:30 uur tot 17:00 klaar om u te helpen. Wij zij te bereiken per mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via: 053 – 430 69 44

 

NetzoDruk en NetzoDruk Online
NetzoDruk Online is de volledig digitale zijtak van NetzoDruk, de bekende totaalleverancier in kwalitatief drukwerk. Uiteraard blijft het mogelijk om drukwerk op maat te laten maken bij één van de vestigingen van NetzoDruk. Ook kunt u hier terecht voor advies over papiersoorten, kleuren, opmaak van bestanden of als u een spoedklus heeft die dezelfde dag klaar moet zijn. Wij vinden namelijk dat u, naast snel online bestellen, ook een persoonlijk aanspreekpunt moet kunnen raadplegen wanneer u dit nodig heeft. Dat is onze kracht.

  • Yordie Klönne

    Yordie Klönne (Orderbegeleider)

    is veelzijdig inzetbaar. Nadat hij jarenlang de prepress verzorgd heeft, is hij nu orderbegeleider. Zijn brede kennis komt hem daarbij goed van pas. Yordie is onze grootste FC Twente fan en voetbalt in zijn vrije tijd ook graag.

  • Manon Tip

    Manon Tip (Orderbegeleider)

    is het ideale aanspreekpunt door haar jarenlange ervaring. Zij weet complexe aanvragen tot opdrachten te maken die tot ieders tevredenheid gerealiseerd worden. Van offertes maken tot debiteurenbeheer, haar parttime dagen zijn goed gevuld. Manon woont samen en heeft een dochter.