Telefoon
053 430 69 44

Personaliseren

Drukwerk van de hoogste kwaliteit
NetzoDruk Online is de snelste online drukker van Nederland. Vanaf verscheidene productielocaties die over ons land zijn verdeeld kunnen wij snel en efficiënt in heel Nederland leveren. Daarnaast bieden wij het beste digitale en offset drukwerk dat maar mogelijk is, dankzij onze moderne machineparken, met onder andere de HP Indigo Press 5000 en 5500 en onze Komori vijfkleuren persen. Dit garandeert de beste web-to-print drukkwaliteit die gezien de huidige technologie maar mogelijk is. Ook voor gepersonaliseerd drukwerk. Dat is onze meerwaarde.

Personaliseren van drukwerk, hoe werkt dat eigenlijk?
NetzoDruk Online stelt u in staat om in slechts vier stappen uw producten te personaliseren. Deze vier stappen gelden altijd, ongeacht de oplage van uw drukwerk. Dit maakt dat NetzoDruk Online u ideaal kan ondersteunen bij direct mail campagnes, kleine oplagen, uitnodigingen voor verjaardagen en feesten, en lastminute wijzigingen bij op handen zijnde evenementen. Wij voorzien u graag van alle informatie omtrent het persoonlijk maken van uw drukwerk. U kunt hieronder bijvoorbeeld een complete handleiding downloaden. Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Download hier de handleiding

Hieronder staan de vier stappen voor het personaliseren van drukwerk beschreven.

Stap 1: Upload een lage resolutie PDF
Om uw product per stuk te personaliseren dient u aan te geven waar uw teksten variabel zijn.

Stap 2: Upload een hoge resolutie PDF
Graag ontvangen wij een hoge resolutie PDF die voldoet aan onze aanleverspecificaties.
Wij zullen uw aangeleverde tekst op de juiste plek plaatsen, volgens de door u aangeleverde lage resolutie PDF.

Stap 3: Lever een Excelbestand met adresgegevens aan
Met behulp van een Excelbestand verzendt u de data voor uw gepersonaliseerde product. Dit kan een naam, adres, of ander bericht zijn.

Stap 4: Lettertypes
Hier kiest u uw lettertypetypografie. Als u een eigen lettertype upload, dient deze geschikt te zijn voor een PC. Gelieve uw lettertypes in een .rar bestand aan te leveren.

  • Yordie Klönne

    Yordie Klönne (Orderbegeleider)

    is veelzijdig inzetbaar. Nadat hij jarenlang de prepress verzorgd heeft, is hij nu orderbegeleider. Zijn brede kennis komt hem daarbij goed van pas. Yordie is onze grootste FC Twente fan en voetbalt in zijn vrije tijd ook graag.

  • Manon Tip

    Manon Tip (Orderbegeleider)

    is het ideale aanspreekpunt door haar jarenlange ervaring. Zij weet complexe aanvragen tot opdrachten te maken die tot ieders tevredenheid gerealiseerd worden. Van offertes maken tot debiteurenbeheer, haar parttime dagen zijn goed gevuld. Manon woont samen en heeft een dochter.